maanantai 10. elokuuta 2015

Kesäkuulumisia

Todella pitkän tauon jälkeen täällä taas! Jotenkin ollut niin paljon kaikkea muuta tekemistä, että ihan koko blogi unohtui. Täytyypä yrittää olla vastaisuudessa vähän aktiivisempi taas. En oikeasti edes tiedä, mistä aloittaisin...


Suurilta osin melko perusarkea on elelty. Jos nyt alottaisin kertomaan siitä, että vapun tienoilla kävin Suomessa tapaamassa perhettäni ja ystäviäni. Oli ihana nähdä heitä! Olin reilun viikon, ja sain asustella vanhempieni luona. Vappuaattoa piti tietenkin vähän juhlia kavereiden kanssa, joten kokoonnuimme yhden kaverini luokse. Lähes kaikki läheiset ystäväni olivat siellä. Muutoin se reilu viikko meni sukulaisia tavatessa, kahvitellessa, shoppaillessa ja perheen kanssa ollessa.
Oli hassua ja hieman ehkä katkeransuloista huomata, että tietenkin Suomessa ollessani minulle ehti tulla ikävä poikaystävääni. Aina ikävä sinne, missä en ole. Aina on ikävä jotakuta. Ei siitä tunteesta kai koskaan eroon pääse, mutta on se ajan kanssa vähän helpottanut. Enää ei ole koko ajan mielessä ikävä perhettä ja ystäviä kohtaan. Juttelen myös heidän kaikkien kanssa paljon, melkein päivittäin.Myös yksi kesän kivoimmista jutuista oli, kun vanhempani tulivat eräänä viikonloppuna käymään täällä Ruotsissa. Aikaa ei ollut kovin montaa päivää, mutta pääsin taas näkemään heitä, mikä oli pääasia. Kävimme eläintarhassa, vierailimme poikaystäväni vanhempien luona ja teimme pienen päiväreissun läheiseen kaupunkiin. Tietysti vanhempani tulivat käymään myös kotonamme, äitini ei ollut vielä koskaan käynyt täällä. Kun tuli lähdön aika, haikeus valtasi minut jälleen hetkeksi. Mielessä kävi ajatus, että miksen voi saada kaikkia tärkeitä ihmisiä lähelleni samaan aikaan... Tuntuu, että pitää valita, joko perhe ja ystävät tai poikaystävä. Välillä olen ollut hänelle "kateellinen" siitä, että hänellä on täällä kaikki, ja minulta aina puuttuu jokin. Mutta pikku hiljaa asian kanssa kai oppii elämään, kuten jo sanoin, se helpottuu ajan kanssa.Kun poikaystävälläni alkoi kesäloma, vietimme lähes kaiken ajan yhdessä, tietysti myös kavereita tavaten. Neljä viikkoa meni hujauksessa, niin ne lomat aina tuntuvat menevän. Viimeisen lomaviikon vietimme Turkissa. Kaverini Suomesta kyseli joskus keväällä, josko haluaisimme lähteä hänen ja poikaystävänsä kanssa reissuun. Ajatus kuulosti mahtavalta! Aloimme katsella yhdessä matkoja, mutta paljoakaan ei enää ollut jäljellä johtuen niin Suomen kuin Ruotsinkin kylmänpuoleisesta kesästä. Varasimme matkat niin, että pääsimme samaan hotelliin samaan aikaan, mikä onnistui lopulta todella hyvin. Jopa lentomme olivat lähes samaan aikaan. 

Turkin matka oli ehdottomasti kesän kohokohta. Oli ihana päästä lämpimään ja aurinkoiseen paikkaan sekä viettää aikaa poikaystäväni ja kaverini kanssa. Kävimme tietysti rannalla ottamassa aurinkoa ja uimassa, shoppailemassa, kiertelemässä lähinähtävyyksiä, ja söimme iltaisin kivoissa ravintoloissa. Viimeisenä iltana halusin mennä rannalle katsomaan auringonlaskua. Se valo on niin pehmeä ja hienonvärinen, että siinä saa otettua tosi kivoja kuvia. 


Saimme myös viettää seurustelumme 2-vuotispäivää Turkissa. Hauska sattuma, sillä Turkissahan me tapasimme ensimmäistä kertaa 2 vuotta sitten, ja siitä alkoi meidän suhteemme. Kävimme romanttisesti syömässä hienossa näköalaravintolassa kahdestaan. Sieltä avautui upea näköala merelle, satamaan ja kaupungin valojen ylle. Tämä matka varmasti säilyy muistoissamme. :)

 

 

  Vastikään aloittelin taas työnhakua oikein kunnolla, ja juurikin tänään laittelin muutaman työhakemuksen sinne sun tänne. Lähinnä ajattelin, että olisi kiva saada jotakin oman alan hommia, vaikka minulle kelpaa alkuun oikeastaan mikä tahansa työpaikka. Kahden tunnin päästä yhden hakemuksen laittamisesta, sain sähköpostia, jossa pyydettiin soittamaan. Niinpä sitten sovimme, että menen käymään siellä ylihuomenna! Nopeaa toimintaa. Kyse on siis vanhustenhoidosta, heillä on täällä kova tarve suomenkielen taitoisista työntekijöistä hoiva-alalla. Olen todella innoissani ja jännittynyt!! Nyt kaikki peukut pystyyn :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti