maanantai 30. maaliskuuta 2015

Laatuaikaa

Kuulin, että Suomessa on satanut lunta/räntää. Eipä käy kyllä kateeksi. :D Täällä ei lumesta ole ollut tietoakaan pitkään aikaan, lumen sijasta sataa vettä. Ylihuomenna vaihtuukin taas kuukausi, huhtikuu eli kyllä se kevät sieltä tulee! Kesäaikaankin siirryttiin viikonloppuna. Asiasta ollaan varmasti montaa mieltä, mutta kyllä se ainakin minun rytmiäni hieman sekoittaa, kun yhtäkkiä päivästä hävisikin tunti. Ainakin unen kannalta. Tuntuu turhalta nykypäivänä edes koko kellojen siirtely.




Viikonloppu meni rauhallisissa merkeissä kotosalla ja poikaystävän sukulaisia tavatessa. Ai niin, kyllähän me kävimme ostamassa uuden sängyn. Kestää kyllä kuukauden verran, ennen kuin voimme hakea sen. Toivottavasti uusi sänky on hintansa väärti, ja saisi nyt nukuttua paremmin.

Liekö minusta tullut jo "niin vanha" vai mikä on, kun ei teekään enää mieli joka viikonloppu olla menossa johonkin. No ei vaiskaan, luulen, että tämä parisuhde on "rauhoittanut" minua. Ennen kuin tapasin poikaystäväni, ja oikeastaan vielä hieman silloinkin, kun asuin Suomessa etäsuhteen aikana, olin koko ajan menossa viikonloppuisin. Aika paljon tuli vietettyä aikaa yöelämässä ja kavereita nähden. Enää ei tee samalla tapaa mieli joka viikonloppu käydä baareissa tai sopia muutoin koko viikonloppua täyteen erilaisia menoja. Nykyään on mukava olla ihan vain vaikka kotonakin tai tehdä jotain pientä kivaa yhdessä. Ei sen aina tarvitse olla mitään niin erikoistakaan tekemistä. 

Se menovaihe elämässäni on koettu ja kivaa toki oli silloin, mutta en kaipaa sitä enää. Nyt kaipaan erilaisia asioita elämältäni. Haluan panostaa parisuhteeseen ja meidän yhteiseen tulevaisuuteen. Haluan panostaa niihin asioihin, mitkä elämässä oikeasti ovat tärkeitä.

Välillä tuntuu, ettemme juuri kunnolla viikolla ehdi nähdä toisiamme, ja joskus myös viikonloppuisin kun molemmilla on omia menoja, niin yhteinen aika ei aina ole mikään itsestäänselvyys. Nyt kun on tulossa sopivasti pääsiäisen nuo perjantaista maanantaihin vapaat, ehdotin, josko lähtisimme kerrankin jonnekin vähän kauemmas täältä kotinurkilta. Päätimme varata hotellin Kööpenhaminasta, sillä täältä pääsee autolla sinne kätevästi muutamassa tunnissa. Pienimuotoinen kaupunkiloma nähtävyyksiä katsellen, pientä piristystä arkeen! :) Tekee hyvää välillä päästä muuallekin, varsinkin kun tällä hetkellä aikani kuluu melko paljon kotona. Odotan sitä innolla! Jos jollakin sattuu olemaan vinkkejä, missä paikoissa kannattaisi käydä tai mitä tehdä Kööpenhaminassa, niin kertokaahan ihmeessä. :) Aikooko joku muukin lähteä reissuun pääsiäisenä?

Mukavaa uuden viikon alkua!

2 kommenttia:

 1. Kivaa lukea sun kuulumisia sieltä Ruotsista! Ja terveiset Skotlannista! Täälläkin saisi jo kevät tulla, ei sada lunta (paitsi tänään tuli rakeita), mutta tuulee tosi paljon ja sen takia tuntuu tosi kylmältä. Köpiksessä suosittelen vuokraamaan fillarit, pyöräily on siellä tosi kiva ja kätevä tapa tutustua kaupunkiin. Pyöräillen siellä monet paikallisetkin liikkuu :)
  t. Tuuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukava kuulla myös sun kuulumisia, oonkin seuraillut sun blogias! :) Huomasin kyllä tosiaan, kuinka paljon pyöräilijöitä Kööpenhaminassa liikkui, vau!

   Poista